ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Trenérské školení v rámci Mezinárodního kempu mládeže NBC

Srdečně zveme všechny trenéry, především trenéry mládeže a začínající trenéry 7. srpna 2015 na školení do Přerova.

Jak jistě víte, v Přerově se bude konat Mezinárodní kemp mládeže NBC, který povede trenér Srbské reprezentace a trenér Podbrezové prof. Miloš Ponjavič. Rádi využíváme přítomnosti této trenérské osobnosti v Přerově, která již poněkolikáté věnuje svůj čas a zkušenosti trenérům a mládeži jednotlivých národních svazů. Na základě vzájemné dohody připravujeme jednodenní školení především pro ty z vás, kteří se jako trenéři věnujete výchově kuželkářů.

V první části školení vystoupí pan Zdeněk Teichman, lektor zabývající se koučinkem vrcholového firemního managementu významných českých i zahraničních firem. Zaměření jeho přednášky bude orientováno na stanovení sportovních cílů, vedení, komunikaci a podobně. Po ukončení tohoto bloku se ujme slova Miloš Ponjavič, který se s přítomnými podělí o zkušenosti nabyté dlouholetým studiem a praxí v kuželkářském sportu. V průběhu obou přednášek bude možné spolupracovat formou dotazů z oblastí, které vás zajímají.

Školení se uskuteční v pátek 7. 8. 2015 od 13:00 na kuželně v Přerově a je zdarma.

Školení je určeno pro všechny trenéry,  především pro trenéry mládeže a začínající trenéry. Účastnit se mohou i ostatní, kteří mají zájem se dovědět o této problematice z úst těch nejpovolanějších.

Srdečně vás zveme do Přerova!

Petr Bína
předseda KM ČKA

Datum: 14. 7. 2015 | Sekce: TMK | Autor: Petr Bína