ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

České akademické hry 2015

Ve dnech 7.–11. září 2015 proběhne v Olomouci již 14. ročník Českých akademických her. V pátek 11. září se do bojů o akademický titul zapojí také kuželkáři. Hostitelem bude osmidráhová kuželna HKK Olomouc.

Přihlášky je možné zasílat od 15. 4. do 31. 8. 2015 v elektronické podobě pouze prostřednictvím tělovýchovných pracovišť na jednotlivých VŠ.

Minimální počet závodníků v individuálních sportech je 25 ze 4 vysokých škol ze 3 oblastí. Při nižším počtu účastníku bude s největší pravděpodobností závod odvolán. Akademických her se mohou zúčastnit studenti akreditovaných vysokých škol ČR všech forem studia a studenti VOŠ. Student je povinen se prokázat platným výkazem o studiu (index, ISIC karta, kopie diplomu). Sportovec musí být studentem vysoké školy nebo VOŠ, která ho přihlašuje nebo na příslušné škole ukončil studia v kalendářním roce 2015. Soutěží se nemohou zúčastnit studenti, kteří mají studium přerušeno nebo byli přijati ke studiu a ještě neobdrželi doklady o přijetí.

Při akreditaci obdrží účastníci akreditační kartu, která je opravňuje k ubytování na vysokoškolských kolejích Univerzity Palackého a ke vstupu na další kulturní a společenské akce. Přihlášený účastník má zdarma nárok na 1 noc se snídaní s tím, že se objednávka provádí společně s přihláškou do soutěží na webových stránkách ČAH 2015 nejpozději do 31. 8. 2015.

Datum: 9. 4. 2015 | Sekce: Mistrovství ČR | Autor: Jana Holubová