ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Mládežnický kemp pro hornobenešovské kuželkáře

Od 8. do 10. 8. 2014 proběhl na hornobenešovské kuželně mládežnický kemp. Tento nápad se zrodil u místních kuželkářů, kdy chtěli trenéři mládeže udělat něco pro své svěřence. Po několika diskuzích, bylo rozhodnuto, že se udělá nějaká tato akce pro domácí mládež. Osloven byl reprezentační trenér Aleš Staněk.

V pátečních odpoledních hodinách se účastnilo pět hráčů domácího oddílu. Ve všech uvedených dnech si děti ověřily svou fyzičku, ale především hru. Každý den začaly krátkou přesto náročnou rozcvičku, po které se šly proběhnout ven. Po ranním programu si ověřily své schopnosti v kuželkách, které mohly vidět na vlastní oči. Jejich trenéři je nejprve natáčeli, a pak jim ukazovali video, ke kterému říkali kladné i záporné věci ohledně jejich hry.

Hlavní trenér Aleš Staněk se snažil ze svěřenců dostat to nejlepší, proto při každé chybě hozené ve hře museli dělat např. kliky, sklapovačky nebo angličáky. Nikdo z nás nemohl přeslechnout naříkání, když tyto tresty museli praktikovat. Celý sportovní víkend skončil jen malou rozcvičkou a několik her s kuželkami, kde přestože to byl poslední víkend, museli účastníci vykonávat tresty.

Tímto chci srdečně poděkovat hlavně trenérovi Aleši Staňkovi, který se staral jak o naše benešovské děti, tak o děti z Chvalíkovic, kteří tu byli jako naši hosté.

Za TJ Horní Benešov – oddíl kuželek
Zdeněk Černý, trenér mládeže

Mládežnický kemp pro hornobenešovské kuželkáře
Datum: 10. 8. 2014 | Sekce: Mládež | Autor: Zdeněk Černý