ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Juniorské MS den třetí: soutěže tandemů

Pátek je v Brně ve znamení tandemů juniorek a juniorů. 8:35 hru zahájí Nikola Tatoušková se Simonou Koutníkovou, dále 9:10 budou hrát Zuzka Musilová s Lídou Johnovou. Obě dvojice juniorů nastoupí v 10:55. Hrát bude Dan Neumann s Honzou Endrštem a Ondra Topič s Jirkou Víchou. Dohráno!

Holky jdou do hry. Technicke potize nam protahuji hru. 1:0 prohravame. Holky se ale pomalu zahrivaji a na druhe draze to otoci. Druha draha patrila nasim. Ted nahla smrt. Ta se nam vsak nepovedla a holky konci. Ted jde druha dvojice. Stale nas zlobi drahy,takze dalsi dvojice jeste nehraji. Holky vali a drtive vyhravaji prvni drahu nad Rumunkami. Holky zvladly i druhou drahu a jdou dal. Za Nemecko hraji dominantni dvojka Beisser, Barth. Ted to odnesly Rakusankami. Uvidime,jak se jim bude darit dal. Za chvili nastoupi nasi,a to proti Polakum a Srbum. Honza s Danem napoprve tesne podlehli Polakum. Jirkou s Ondrou hraji proti Srbum vyborne a vedou. Divaci zenou nase za postupem. Kluci dali nervozni Srby i podruhe a postupuji. Dan s Honzou o jednu vyhrali,ale na druhou nahlou smrt bohuzel padli. Holky prohraly ve druhem kole s Chorvatkami. Na nahlou smrt bohuzel vypadly i kluci.

Soutěž juniorek nakonec ovládly favorizované Němky, které si během své vítězné cesty prošly několika těžkostmi a čelily i hrozbě vyřazení. Ve finále si pak již celkem hladce poradily s Polkami, které slaví stříbro. Bronz patří oběma poraženým semifinálovým dvojicím, tedy hráčkám z Chorvatska a Maďarska. Tyto dvě národnosti se střetly ve finále juniorů, které v lepší formě odehráli hráči jadranské reprezentace. Stříbro tedy patří hochům od Balatonu. Bronz putuje do Slovinska a Srbska. Naši hráči to nejdále dotáhli do druhého kola. Zlepšit si bilanci budou moci hned zítra ve smíšených tandemech a sprintech. Takže zítra ráno…

Datum: 16. 5. 2014 | Sekce: Reprezentace | Autor: Lukáš Dařílek