ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

O postupujících do finále PMN je rozhodnuto

Sérií pěti turnajů byla ukončena základní část 18. ročníku Poháru mladých nadějí hraného pod názvem Bellatex Tour. Závěrečný turnaj se hrál na kuželnách v Dobřanech, Jihlavě, Šumperku, Valašském Meziříčí a Vrchlabí.

Nejvyšší výkon mezi mladšími žákyněmi předvedla Alexandra Janssenová a měl hodnotu rovných 260 kuželek. V mladších žácích se nejvýše dostal náchodský Denis Hofman ve Vrchlabí, kdy porazil 276 kuželek. Starším žákyním vévodí dva shodné nejvyšší výkony 265 kuželek, které zahrály Michaela Mafková v Dobřanech a Martina Šupálková ve Valašském Meziříčí. Mezi staršími žáky porazil nejvíc 273 kuželek Jakub Čopák v Jihlavě.

Na konci zpravodaje uvádím TOP 20. Prvních šestnáct si vybojovalo právo účasti ve finále v Olomouci dne 30. března 2014. Prezentace nejpozději do 9.30 hodin. V případě, že některý postupující nebude mít zájem o účast ve finále, dejte mně včas vědět, abych se mohl pokusit zajistit náhradu.

V tuto chvíli jsem již zahájil přípravu dalšího ročníku. Aby byla úspěšná, potřebuji včas a s předstihem vědět, který oddíl má zájem uspořádat některý turnaj v příštím soutěžním ročníku. Může být jak pro dorost, tak pro žactvo (pochopitelně i pro obě kategorie). Těším se na vaše brzké zprávy, za což předem děkuji. V současné době eviduji zájem oddílů z těchto míst (14): Česká Třebová, Dobřany, Duchcov, Horní Benešov, Hradec Králové, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Kostelec nad Černými lesy, Kroměříž, Pelhřimov, Ratíškovice, Rýmařov, Valašské Meziříčí a Vrchlabí. Jak vidíte počet zatím není dostatečný a uspořádání celého ročníku by zřejmě nebylo podle našich představ.

Veškeré výsledky budou umístěny vždy po každém kole také na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz.

Datum: 10. 3. 2014 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John