ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: 1. kolo žen

Necelá polovina (10) družstev se střetla v prvním kole Pro-Tec Cupu v kategorii žen. Je to dáno počtem přihlášených týmů. Zbývajících 11 družstev z 21 přihlášených mělo v prvním kole volný los. Tato družstva plus pět vítězů z prvního kola dají dohromady osmifinálovou šestnáctku.

Snadno si zajistila postup do osmifinále družstva Rokycan, Chýnova a Žižkova, když své soupeřky porazila výrazně jak na svých, tak i na jejich drahách.

Obtížnější to měly Otrokovice. Doma sice vyhrály 5:1. V odvetě se ale v úvodu nedařilo Barboře Divílkové. Po zlepšení nakonec vyhrála o pouhé dvě kuželky. Jak to bylo z pohledu Otrokovic důležité vítězství se ukázalo v závěru utkání.

Podstatně složitější to měly ženy Dačic, když v úvodním utkání na čtyřdráze v Teplé podlehly 1:5 (6:10). V odvetě se Dačice jasně ujaly v polovině zápasu vedení 2:0 (7:1). Druhá polovina již byla vyrovnanější. Před závěrečnou třicítkou byl v obou duelech stav 1,5:1,5 a tak o postupu rozhodovala poslední dráha. Teplá potřebovala obě dráhy vyhrát, Dačicím stačila jedna výhra. Neuvěřitelným zlepšením na poslední dráze, oproti třem drahám předchozím, se prezentovala Eva Kadrnožková a o postupu Dačic bylo rozhodnuto.

Nakonec tedy z prvního kola postoupila všechna favorizovaná družstva, alespoň z mého pohledu favorizovaná.

Připomínám!!! Osmifinále končí 2. března 2014.

Výsledky utkání Pro-Tec Cup – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány (pokud je odehráno nějaké utkání a pokud dojde zápis) na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde je oznámen i termín utkání ve dni, ve kterém mně je nahlášen.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy Pro-Tec Cupu.

Datum: 1. 12. 2013 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda