ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: čtvrtfinále žen

Známe kompletní složení družstev pro finálový turnaj Pro-Tec Cupu v kategorii žen, který se bude konat na začátku června v Dobřanech.

Nejprve se v semifinále 1. června střetne v 15:00 hod TJ ČKD Blansko s TJ Valašské Meziříčí. Následovat bude v 17:30 hod druhý semifinálový duel mezi TJ Spartak Přerov a KK Slavia Praha. V neděli 2. června se uskuteční v 8:00 hod utkání o 3. místo a o dvě a půl hodiny později finále turnaje.

Tomuto finálovému turnaji předcházely čtvrtfinálové boje. TJ Valašské Meziříčí si hladce poradilo s Moravskou Slavií dvakrát 5:1. Také další dva účastníci finálového turnaje dokázali svého soupeře porazit v obou zápasech. ČKD Blansko Sokol Husovice a Spartak Přerov SKK Náchod.

Nejdramatičtější bylo dvojutkání Slavie Praha s SKK Jičín. Jičín nejdříve velmi překvapivě vyhrál v Praze 4:2 a tak Slavii, pokud chtěla postoupit, čekal nelehký úkol, vyhrát vyšším rozdílem v Jičíně. To se nepodařilo. Slavia vyhrála naprosto shodným výsledkem. Následovala nadstavba utkání s nepříliš pěkným českým názvem „náhlá smrt“. Zde prokázal lepší nervy úřadující, mnohonásobný mistr republiky, pražská Slavia.

Datum: 10. 5. 2013 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda