ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

O pohár starosty města Náchoda

Ve dnech 26.–28. dubna 2013 se v Náchodě uskutečnil turnaj mládeže „O pohár starosty města Náchoda“. Třídenního klání , které začalo v pátek a v sobotu kvalifikací a vyvrcholilo nedělním finálovým blokem se zúčastnilo 64 hráčů a hráček ve věku 13–17 let doslova z celé České republiky.

Po celou dobu vládla v Náchodě výborná atmosféra a nedělní finále před zaplněnou kuželnou bylo skvělým zážitkem. V napínavém finále se nakonec z vítězství radovala domácí Kateřina Majerová před Terezou Chlumskou a Karolínou Kovaříkovou (obě KK Kosmonosy). V kategorii chlapců si z rukou starosty města Náchoda Jana Birkeho převzal obří pohár pro vítěze Josef Brtník (TJ Kunžak). Druhé místo patřilo Jakubu Šmidlíkovi z Kutné Hory. Bronz bral Michal Rickwood z České Třebové. Pochvalu si ale zaslouží všichni účastníci turnaje.

Náchodští  věří, že se opět (po pětileté pauze) stane z tohoto turnaje velmi prestižní mládežnická akce. Již nyní mají pořadatelé přislíbenu účast nejlepších mládežníků z Polska a Slovenska. Poděkování patří všem účastníkům turnaje a jejich doprovodu.

Datum: 29. 4. 2013 | Sekce: Turnaje | Autor: František Majer