ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Milan Kocanda 295 v České Třebové

Sérii pátých turnajů hostily kuželny v České Třebové, Dačicích, Jablonci nad Nisou, Podbořanech a Zlíně za více než slušné účasti 241 dětí.

Nejvyšší výkon u mladších žáků měl hodnotu 295 kuželek a byl k vidění v České Třebové v podání Milana Kocandy z Nového Města na Moravě. Také mezi mladšími žákyněmi byl nejvyšší výkon docílen v České Třebové Barborou Bártkovou z Horního Benešova a měl hodnotu 257 kuželek. Starším žákyním kraluje 264 kuželek dobřanské Báry Málkové na kuželně v Dačicích. V případě starších žáků byla hned třikrát pokořena hranice 270 kuželek. Nejvíc zahrál Martin Mikeš z Lomnice nad Lužnicí, když porazil 277 kuželek v Dačicích, a jenom o kuželku méně pak zahrál hazlovský Jaroslav Bulant v Podbořanech. Českotřebovský Michal Rickwood na domácí kuželně porazil 271 kuželku.

V průběžném pořadí je jasno zatím o postupujících pouze na předních místech. Okolo 16. postupového místa je hodně velká tlačenice a konečné rozhodnutí padne bezpochyby až v poslední šesté sérii turnajů, která se bude hrát v Blansku, Kutné Hoře, Náchodě, Plzni a Valašském Meziříčí.

Průběžné výsledky pořadí nejlepších čtyřiceti naleznete na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz.

Celkové výsledky po posledním turnaji základní části budou součástí příštího zpravodaje.

Datum: 4. 2. 2013 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John