ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Aujezdský v Táboře 308 kuželek

Čtvrtý turnaj hostily kuželny v Jičíně, Rýmařově, Táboře, Vsetíně a Ústí nad Labem v neděli 6. ledna 2013. Čtvrté série turnajů se účastnilo celkem 263 dětí, což znamená nejvyšší účast v letošním ročníku a zřejmě i v celkové historii.

Za zvláštní zaznamenání jistě stojí vytvoření nového rekordu soutěže, který má hodnotu 308 kuželek. Předvedl jej Daniel Aujezdský v Táboře. Blahopřeji a přeji další skvělé výkony. Daniel to prostě na své domácí kuželně v Táboře umí, což prokázal již v loňském roce, kdy atakoval také hranici 300 kuželek. Starším žákyním kraluje také v Táboře docílený výkon 278 kuželek pelhřimovské Štěpánky Vytiskové. V případě mladších žáků byl k vidění nejlepší výkon opět kde jinde než v Táboře. Novobystřický Jan Baudyš porazil 288 kuželek. Mezi mladšími děvčaty kraluje výkon 264 kuželek v podání pelhřimovské Lucie Smrčkové.

Průběžné výsledky pořadí nejlepších čtyřiceti naleznete na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz.

Ještě poznámka k přihláškám. Občas se stane, že některý mail s přihlášenými nedojde. Proto, prosím, věnujte pozornost tomu, zda jsem vám přihlášku potvrdil. Každému na mail odpovídám. Jenom tak máte jistotu, že přihláška došla. Zcela výjimečně se mi stane, že na někoho zapomenu, tak se nezlobte, ani já nejsem dokonalý.

Přeji hodně zdraru a hodnotných výkonů v dalších dvou turnajích základní části.

Datum: 9. 1. 2013 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John