ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Krakonošův pohár ve Vrchlabí 2012–13

Informace pro registrované hráče ČKA i neregistrované kuželkáře.

Ve dnech 17. 12. 2012 – 6. 1. 2013 se na kuželně SKK Spartaku Vrchlabí uskuteční již 22. ročník turnaje o Krakonošův pohár. V kategoriích dvojice mužů a dvojice žen je tento turnaj i kvalifikační pro MČR dvojic na rok 2013.

Na webových stránkách SKK Vrchlabí (www.skkvrchlabi.cz) na titulní straně najdete základní informace a v sekci Krakonošák naleznete i kompletní výsledkovou listinu z 21. ročniku. Současně zde naleznete i pozvánku na 22. ročník se všemi potřebnými údaji a detaily k termínům, hracím dnům, termínu přihlášení (do 13. 12. 2012 a kam se hlásit). Všechny údaje na pozvánce jsou platné s jedinou výjimkou, kdy z funkce ředitele byl uvolněn Vlado Žiško a tuto zastává Josef Dymáček.

Rovněž je zde zveřejňována průběžně tabulka s obsazením již zarezervovaných termínů. Tato tabulka se již začíná pomalu naplňovat. Některé hrací termíny jsou již téměř plně zablokovány. Při registraci terminu platí pravidlo: „Kdo dřív příjde ten dřív mele!“

Proto neváhejte a registrujte si termíny co nejdříve! Uvádějte i případný náhradní termín! I dříve přihlášený neregistrovaný kuželkář má přednost před později přihlášeným (váhajícím) hráčem s platnou registrací! Provoz kantýny bude zajištěn po všechny hrací dny kolektivem pana Miloše Indráka na špičkové úrovni. Bohatým sortimentem teplých i studených jídel, sortimentem 3–4 druhů špičkových piv, sortimentem nealkonápojů, výběrem čtyř druhů kvalitních moravských sudových vín (prodej možný přes ulici), širokým výběrem doplňkového sortimentu a milou a ochotnou obsluhou budete zajisté překvapeni.

Na setkání s Vámi všemi se těší všichni členové oddílu SKK Spartak Vrchlabí. Ať Vám to na vrchlabské kuželně při 22. ročníku Krakonošova poháru padá!

Zpracoval: Josef Dymáček, ředitel Krakonošova poháru 2012–13

Datum: 22. 11. 2012 | Sekce: Turnaje | Autor: Josef Dymáček