ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Maximum 275 předvedl Jan Havlíček

Také série druhých turnajů Bellatex Tour – Poháru mladých nadějí se prezentovala velice slušnou účastí. Zahrálo si celkem 225 dětí.

Mladším žákyním kraluje velice pěkných 260 poražených kuželek bystřické Veroniky Molové. V případě mladších žáků bylo několik výkonů přes 270 kuželek, ten nejvyšší 275 docílil bystřický Jan Havlíček. Jenom o kuželku méně zahrál červenostelecký Petr Vaněk.

Mezi staršími děvčaty to tentokrát bylo docela zajímavé. Shodný výkon 263 kuželek předvedla hned tři děvčata, rokycanská Lucie Varmužová, zlínská Markéta Nesvadbová a Tereza Chlumská z Kosmonos. Výkony starších chlapců již nebyly tak oslnivé. Nejlepší výkon 270 kuželek docílil pelhřimovský Michal Kovář.

V Blatné si zahrála, bohužel jenom mimo soutěž, strakonická Vendula Kosatková (nar. 27. 3. 1998), která je v tomto soutěžním ročníku již dorostenkou, a předvedla slušný výkon 260 kuželek. Bohužel jsem si toho data narození nevšiml již při podání přihlášky. Zdá se, že to budu muset trošku víc hlídat.

Průběžné výsledky pořadí nejlepších padesáti naleznete na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz. Přeji hodně zdaru v dalších kláních a nezapomeňte poslat včas přihlášky pro další turnaj.

Datum: 30. 10. 2012 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John