ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Nový ročník PMN – Bellatex Tour zahájil!

Již sedmnáctý ročník Poháru mladých nadějí zahájil o svátku 28. září 2012 pěti turnaji v Kosmonosích, Kroměříži, Nové Bystřici, Teplé a Zábřehu.

Jak jistě víte, i tento ročník má staronového sponzora – firmu Bellatex, s.r.o., která provozuje velkoobchod s bytovým textilem a internetový obchod. Vedle finanční podpory věnuje sponzor též pro závěrečný turnaj ceny pro účastníky, které budou motivací pro zúčastněné mladé hráčky a hráče. Naopak v oblasti reklamy věří firma v rostoucí popularitu, a tím i sledovanost kuželkářského sportu, která se pozitivním způsobem odrazí v propagaci společnosti a její činnosti.

Soutěž se teprve rozjíždí, ale i tak si zahrálo celkem 219 dětí, což je na první turnaj velice slušná účast.

Mladším žákyním kraluje velice pěkných 294 poražených kuželek dobřanské Valérie Fišerové a tomu i odpovídající vysoký bodový zisk. V případě mladších žáků bylo několik výkonů přes 260 kuželek, ten nejvyšší 267 docílil kroměřížský Martin Janča. Mezi staršími děvčaty zahrála nejvyšší výkon 281 sedlnická Barbora Janyšková. Výkony starších chlapců již nebyly tak oslnivé. Nejlepší výkon 262 kuželek předvedl táborský Daniel Aujezdský.

Pořadatelům děkuji a včasné zaslání výsledků. Zpoždění vydání zpravodaje zapřičinila moje chyba z excelovským programem. Stále se učím. Příště se budu snažit, aby zpravodaj vyšel s trošku menším zpožděním. Všem účastníkům přeji hodně zdaru a kvalitní výkony v další části soutěžního ročníku.

Datum: 1. 10. 2012 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John