ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Volání ZDARMA – objednávka pro přenos čísla

Vážení kuželkáři, v těchto dnech některým z Vás, kteří jsou registrovaní na stránkách IDEAL Telefon, dorazí na mobil kód pro přenos čísla do sítě Vodafone. V případě, že zájem o Výhodné volání stále trvá, doporučujeme navštívit web www.prosteideal.cz/cka.

IdealV nejbližších dnech bude většina těch, kteří tento kód obdrželi, oslovena i telefonicky a to nejen z naší strany, ale i s nabídkou od stávajícího operátora. Věříme, že naše nabídka bude i tak zajímavější a číslo bude uvolněno pro přenos. Další kódy pro zájemce budou generovány v druhé polovině června.

Ceníky, obchodní podmínky a důležité informace k přenosu čísla jsou umístěny v členské sekci, do které je nutné znát registrační číslo člena ČKA.

Kontaktovat nás můžete také telefonicky na čísle 777 363 833 popř. na info@prosteideal.cz.

Děkujeme za spolupráci, Tým IDEAL Telefon.

Co je IDEAL Telefon

Dne 27. 10. 2011 byla uzavřena mezi VV ČKA a firmou CTP Services s.r.o. smlouva o spolupráci v oblastech konzultací a zprostředkování dodávky telekomunikačních a energetických služeb a telekomunikačnípch služeb pod značkou IDEAL. Cílem spolupráce je nejen kvalitní poradenský servis všem registrovaným členům ČKA v oblasti úspor, ale především možnost využít telekomunikačních služeb ve spolupráci se společností Vodafone Czech Republic, kdy hovory mezi všemi členy ČKA a případně jejich rodinnými příslušníky budou zcela ZDARMA.

Pro nabídku IDEAL – přejděte na jejich web.

Datum: 11. 6. 2012 | Sekce: Ostatní | Autor: Jiří Kameník