ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Dvořáková zazářila v Pelhřimově

Pátý turnaj Bellatex Tour hostily kuželny v Plzni, Pelhřimově, Přerově, Rychnově nad Kněžnou a Teplicích v neděli 5. února 2012.

Účast byla opět vynikající. Pátého turnaje se zúčastnilo celkem 235 dětí. Nejvyšší výkon v kategorii mladšího žactva viděli diváci v Pelhřimově, kde chýnovská Míša Dvořáková předvedla 286 kuželek. Mezi chlapci to pak byl hazlovský Ondřej Bína s 276 poraženými kuželkami. Mezi staršími žákyně docílila nejvyšší výkon 277 kuželek Kamila Bartošová z Kosmonos. Z hochů pak byl nejlepší výkon s hodnotou 283 kuželek docílen v Přerově a postaral se o něj kroměřížský Daniel Mach.

Jirka Šlajer z Plzně mi napsal, že v poslední dvojici hrál hazlovský Jarda Bulant, který měl čtyři hody před koncem na počítadle 244 kuželek a zůstala mu jedna kuželka (levá přední dáma). Byl si dobře vědom, že může přehrát Michala Kotala (247) jenom v případě, že dorazí a půjde do plných. Bohužel nervozita mu zřejmě svázala ruce a dorazit tu „prokletou“ kuželku se mu nepodařilo a skončil na druhém místě.

Průběžné výsledky pořadí nejlepších čtyřiceti naleznete na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz.

Výsledky po posledním turnaji základní části budou součástí dalšího zpravodaje.

Jiří John, vedoucí soutěže

Datum: 7. 2. 2012 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John