ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga mužů 2011/12 – 10. kolo soutěže

Kolo před koncem podzimu je jasné, že na čele přezimují hráči SKK Náchod. Vedou tabulku s náskokem tří bodů na Spartak Přerov.

Předposlední kolo soutěže přineslo tři výhry domácích celků, jednu remízu a dvakrát se radovali ze zisku bodů hosté. V tomto kole příváží body z venku SKK Náchod z Luhačovic a překvapivě Centropen Dačice z Konstruktivy. Bod uhráli hráči Sokola Husovice v Chomutově na Jiskru Kovářskou. Po tomto kole je jasné, že podzimní titul již uhájí hráči SKK Náchod, kteří mají na druhý Spartak Přerov náskok tří bodů Na konci tabulky se propadli na předposlední místo, po nevýrazných výkonech v posledních kolech, hráči Konstruktivy Praha. Na poslední příčku klesla Lokomotiva Česká Třebová se ziskem pěti bodů.

V desátem kole padlo celkem sedm šestistovek. Nejlepšího výkonu dosáhl v Přerově domácí Jakub Pleban, když porazil 631 kuželek. Z vedoucí trojice v pořadí jednotlivců překonal šestistovku pouze Zdeněk Vymazal ze Sokola Husovice a to ho posunulo na druhou příčku před Michala Rolfa z SKK Vrchlabí. Vedení i po tomto kole udržel s jasným náskokem Zdeněk Gartus ze Slavoje Praha průměrem 616,1. V pořadí jednotlivců dle zisku bodů pro družstvo žádný z vedoucí trojice body neztratil a tak se pořadí nezměnilo. Stále vede Daniel Neumann z SKK Náchod před Kamilem Nestrojilem z TJ Třebíč.

Datum: 27. 11. 2011 | Sekce: První liga | Autor: Jaroslav Kupa