ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Topičová ve Zlíně 294 kuželek

Sérii třetích turnajů Bellatex Tour – Poháru mladých nadějí hostily kuželny v České Třebové, Dačicích, Jablonci nad Nisou, Podbořanech a Zlíně.

Opravte si výsledek u Lenky Vařákové SK Baník Ratiškovice v Třebíči (2. turnaj). Dle informace ředitele turnaje byl její výkon 248.

Závěrečný turnaj v podzimní části byl ve znamení několika výborných výkonů. V případě starších hochů to byly hned tři nad hranici 280; v České Třebové trutnovský Petr Kotek (290), v Dačicích českobudějovický Václav Klojda a v Podbořanech hazlovský Jaroslav Bulant shodně 282 kuželek. Starším žákyním vévodí ve Zlíně výkon 294 valmezské Natálie Topičové. V České Třebové zahrály 276 Dominika Vinklarová z Hranic a 273 náchodská Petra Dušková. Hranici 270 kuželek ještě překonala v Podbořanech rokycanská Lucie Varmužová výkonem 272 kuželek. Mezi mladšími žáky se nejvíc zadařilo rosickému Janu Mecerodovi, který ve Zlíně porazil 273 kuželek. Přiblížil se mu v České Třebové rychnovský David Urbánek se svými 269 kuželkami. Mladším žákyním se již tolik nedařilo. Česká Třebová viděla celkem tři výkony přes 250 kuželek v podání Zuzany Kunertové (257), Andrei Havranové (256) a Terezy Kloučkové (256). V Dačicích pokořila hranici 250 kuželek jenom chýnovská Michaela Dvořáková (256).

Průběžné výsledky pořadí nejlepších čtyřiceti naleznete na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz.

Konec roku se nezdadržitelně blíží, a tak přeji všem účastníkům soutěže i jejich rodiným přislušníkům příjemné prožití vánočních svátků a vše dobré do nadcházejícího roku.

Datum: 21. 11. 2011 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John