ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Superpohár 2011

Prázdniny jsou za námi a za nedlouho již začnou opět kuželkářské boje v nové sezoně. Pro start letošního ročníku připravil VV ČKA novinku, a to tzv. Superpohár.

S nápadem uspořádat tuto akci přišla Mediální a marketinková komise, vše bylo následně schváleno Výkonným výborem a formálně doladěno Sportovně-technickou komisí. Inspirací pro uspořádání byly jiné sporty, kde obdobné akce zdárně fungují. Myšlenka je jednoduchá – sehrát jednorázový zápas mezi vítězi dvou nejvyšších domácích soutěží družstev – první ligy a Poháru ČKA. Především by mělo jít o další zviditelnění kuželkářského sportu mezi veřejností a zároveň také o generálku hráčů a hráček na novou sezonu. Pokud se letos akce zdárně podaří, měla by založit novou tradici pro start každého nového soutěžního ročníku.

Kuželna TJ Jiskra Nová BystřicePořadatelstvím prvního ročníku byl pověřen oddíl TJ Jiskra Nová Bystřice, ředitelem akce pak Radek Stránský. Hracím dnem bude sobota 10. září, tedy týden před zahájením ligových soutěží. Budou sehrána dvě utkání – nejprve se utkají ženy KK Slavia Praha (vítěz 1. KLZ) s TJ Sokol Chýnov (vítěz PČKA) a následně je na programu utkání mužů KK Slavoj Praha (vítěz 1. KLM) s TJ Lokomotiva Česká Třebová (vítěz PČKA).

Časový program Superpoháru 2011

10. září 2011, kuželna TJ Jiskra Nová Bystřice

  • 13.00 – Slavnostní zahájení
  • 13.30 – Utkání žen KK Slavia Praha – TJ Sokol Chýnov
  • 16.30 – Předání poháru a cen
  • 17.00 – Utkání mužů KK Slavoj Praha – TJ Lokomotiva Česká Třebová
  • 20.00 – Předání poháru a cen

BellatexZápasy budou odehrány pod patronací  starosty města Nová Bystřice pana Vladimíra Bláhy.

Finanční prémie pro Superpohár 2011 poskytne ČKA a generální sponzor akce firma Bellatex, s.r.o. (www.bellatex.cz), která též věnuje této soutěži putovní poháry.

Firma Bellatex, s.r.o. vstoupila s dlouhodobými záměry do kuželkářského sportu v letošním roce, a to zejména finanční podporou Poháru mladých nadějí. Více o této spolupráci v tomto článku. Sponzoring Superpoháru 2011 je v logické návaznosti s PMN, na podporu nejúspěšnějších kuželkářů a kuželkářek České republiky. Dalším a neméně důležitým cílem této spolupráce mezi ČKA a Bellatex, s.r.o. je ukázat ostatním potenciálním sponzorům cestu ke kuželkám, jako zajímavému marketingovému produktu.

Firma Bellatex, s.r.o. provozuje velkoobchod s bytovým textilem a internetový obchod. Nabízí akrylové, mikrofázové a fleecové deky, prostěradla, ručníky a osušky, povlečení, koupelnové předložky, televizní pytle, přehozy na sedací soupravy, utěrky, matracové chrániče.

Bellatex s.r.o., Rybní 396, 378 33 Nová Bystřice, www.bellatex.cz, tel. +00420 384 388 151

Datum: 1. 9. 2011 | Sekce: Superpohár | Autor: Petr Streubel