ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Upozornění klubům!

Pro rok 2012 dochází k zásadním změnám v postupu podávání žádostí o státní podporu MŠMT a v odpovědnosti za její čerpání. Pro rok 2012 dochází k zásadním změnám v postupu podávání žádostí o státní podporu MŠMT a v odpovědnosti za její čerpání.

Tato změna se dotkne i všech kuželkářských klubů, které splňovaly podmínky a v minulých letech žádaly o příspěvek na provoz a údržbu kuželen prostřednictvím okresních sdružení (PTU) ČSTV. Jedná se o program MŠMT IV, o jeho využívání kuželkářskými kluby nemáme informace a nevíme tak, o kolik žádostí se bude jednat. Tyto je však nutno zpracovat a odevzdat prostřednictvím České kuželkářské a bowlingové federace (ČKBF) nejpozději 30. 9. 2011. O pomoc se zpracováním lze požádat i okresní sdružení ČSTV, které by mělo mít podklady z minulých let.

Prostudujte si přiložený Zpravodaj ČSTV, kde najdete základní informace, další získáte na uvedených stránkách MŠMT. Pro zpracování žádosti doporučujeme využít tabulku (odkaz je rovněž ve Zpravodaji) a tuto nejpozději do 15. 9. 2011zaslat na sekretariát ČKA. Neznáme dosud náročnost dalšího zpracování, proto je nutno počítat s časovou rezervou.

Datum: 19. 8. 2011 | Sekce: Ostatní | Autor: ČKA