ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Přípravy na MČR seniorů ve Vyškově vrcholí

Už za necelý měsíc oživne vyškovská kuželna atmosférou MČR seniorů. Do Vyškova se mistrovství České republiky vrací po dlouhých 16 letech, kdy se zde, ještě na staré saduritové čtyřdráze, odehrálo MČR v kategorii žen.

Od té doby vyškovská kuželna prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Město Vyškov se tak může pyšnit jednou z nejmodernějších a nejútulnějších kuželen v republice a také zkušenostmi s pořádáním mezinárodních turnajů a dalších významných kuželkářských akcí.

MČR se uskuteční v termínu 7.–8. května 2011 a na 48 seniorů čeká oproti loňskému roku jedna novinka – dvoukolový start – kvalifikace a finále, do něhož postoupí dvacet nejúspěšnějších z kvalifikačních bojů, kteří si to rozdají o medaile. Pořadatelé dosud nezaháleli a kromě padavých drah, připravili pro účastníky a diváky celou řadu novinek včetně přímého přenosu přes internetové připojení s rozhovory s hráči a komentářem (3 statické a 1 dynamická kamera).

Za účelem MČR byly zprovozněny webové stránky, kde si každý účastník může vyhledat potřebné informace o zvýhodněném ubytování, startovní listině, aktuálních výsledcích, novinkách a také zde může zhlédnout reklamní klip natočený za účelem mistrovství, který v krátkosti představuje jak naše útulné město, tak hlavně kuželnu.

Vše podstatné se dozvíte na stránkách www.kkvyskov.wz.cz/mcr.php

Datum: 21. 4. 2011 | Sekce: Mistrovství ČR | Autor: Kamil Bednář