ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

XXVIII. ročník Memoriálu Bohumila Duse

Ve dnech 3. až 8. ledna 2011 se uskutečnil na kuželně v Kutné Hoře již XXVIII. ročník memoriálu Bohumila Duse, kterého se letos zúčastnilo celkem 75 dvojic.

V kategorii dorostu zvítězily Jana Abrahámová a Romana Žídková ze Sokola Červené Pečky výkonem 811 poražených kuželek, na druhém místě se umístili dorostenci z TJ Sokol Tehovec Jakub Šmidlík a Michaela Bílková výkonem 809 poražených kuželek. Třetí příčku v kategorii dorostu obsadili mladší žáci Sparty Kutná Hora Kryštof Hartman a Vojtěch Kosina výkonem 756 poražených kuželek.

V ženách byly nejlepší kutnohorská Kamila Barborová a Šárka Marková, obě hrající první kuželkářskou ligu v dresu KK Slavia Praha, výkonem 924 poražených kuželek. Na druhém místě se umístily hráčky Sokola Kolín Zdenka Dejdová a Nikol Plačková výkonem 913 poražených kuželek. Třetí příčka patří rovněž kolínským hráčkám hrajícím druhou kuželkářskou ligu žen, Vlastě Kohoutové a Zuzaně Holcmanové a to výkonem 897 poražených kuželek.

V nejprestižnější mužské kategorii dvojic se na prvním místě umístila dvojice Anton Stašák z prvoligového oddílu KK Slavoj Praha a Petr Hrubý hrající v rakouské superlize mužů za Lambach. Jejich výkon byl 955 poražených kuželek v disciplíně 2×100 hodů sdružených. Na druhém místě se umístili bratři Václav a Martin Schejbalové hrající druhou kuželkářskou ligu za KK SDS Sadská výkonem 946 poražených kuželek. Na třetím místě se umístili pravidelní účastníci našich turnajů a loňští vítězové – kuželkáři z SKK Spartaku Vrchlabí – David Hobl a Michal Rolf výkonem 942 shozených kuželek.

V jednotlivcích byl nejlepší Jiří Sedlák hrající německou bundesligu mužů za Mutterstadt výkonem 498 poražených kuželek, na druhém místě se umístil Luboš Zelenka z KK Slavia Praha výkonem 491 poražených kuželek. Nejlepší dorostenec byl Leoš Vobořil z domácího oddílu TJ Sparta Kutná Hora, výkonem 468 poražených kuželek, z žen byla nejlepší prvoligová Šárka Marková z KK Slavia Praha a její výkon byl 465 shozených kuželek.

Děkujeme všem hráčům za účast a za předvedené výkony a těšíme se na další sportovní akce na naší kuželně! Za oddíl kuželek TJ Sparta Kutná Hora si dovoluji poděkovat hlavnímu partnerovi – firmě DRINKS UNION a.s. – pivo Dačický.

Jiří Halfar, předseda oddílu kuželek TJ Sparta Kutná Hora

Datum: 10. 1. 2011 | Sekce: Turnaje | Autor: Jiří Halfar