ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár ČKA – ženy – 1.kolo

Ženy dohrály první kolo, ve kterém se střetly pouze čtyři páry družstev.

Dostáváte do rukou první zpravodaj věnovaný pouze výsledkům kategorie žen. Ženy dohrály první kolo, ve kterém se střetly pouze čtyři páry družstev. Vítězná čtyři družstva doplnila zbývajících dvanáct na osmifinálovou šestnáctku.

Až na utkání Rosice – Otrokovice B byly postupy vcelku jednoznačné. Rudná A sice vyhrála v Trutnově o pouhé 4 kuželky, ale domácí odveta byla jednoznačná v její prospěch. Písek zdolal Červené Pečky poměrně hladce v obou utkáních a jen díky výhrám o jedinou kuželku hráček Červených Peček nebylo vítězství Písku ještě výraznější. Rudná B uhrála v Kdyni remízu a doma své soupeřky přehrála rozdílem třídy.

Rosice se v Otrokovicích ujaly vedení 2:0, ale Barbory Divílkové utkání zcela jasně otočily ve prospěch domácího družstva. V odvetě Rosice v první polovině srovnaly bodový stav a tak rozhodoval závěr. Nic nebyl platný nejlepší výkon soutěže Barbory Divílkové st. Ta udržela celkový počet poražených kuželek i počet vítězných drah na straně otrokovických žen, ale o postupu Rosic rozhodla svým bodem, zlepšeným výkonem ve druhé polovině startu, Renata Svobodová. Teď čeká na rosická děvčata vítěz posledních dvou ročníků, KK Kroměříž.

Výsledky utkání Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde bude oznámeny i nahlášené termíny utkání.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na webu ČKA www.kuzelky.cz. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy.

Datum: 20. 12. 2010 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda