ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár ČKA – 2. kolo základní části – muži

Druhé kolo základní části Poháru ČKA je minulostí. Bylo posledním kolem, které se hrálo v rámci krajů. Z něj se kvalifikovalo 27 družstev, k nimž přibude dalších 5, která byla do závěrečného, třetího kola základní části nasazena.

Těchto 32 družstev se střetne o 16 postupujících do nadstavbové části. Ta se v prvním kole nadstavbové části utkají se šestnácti družstvy nasazenými.

Z dvaceti sedmi postupujících družstev jich třináct dokázalo vyhrát obě utkání a postoupit tak zcela bez problémů. Ostatní družstva musela o postup více či méně bojovat. Šest zápasů skončilo výsledkem 7:5 a pět utkání dokonce 6:6. O postupu Červeného Kostelce A, Újezdu sv. Kříže, Šluknova a Bohumína A musely rozhodovat dílčí body.

Ani ty nerozhodly v duelu Ratíškovice – Rosice a na řadu přišla náhlá smrt. Tři kuželky rozhodly ve prospěch Ratíškovic.

Hráči Nové Bystřice A, Českého Krumlova, Šluknova, Ratíškovic, Přerova B a Krnova dokázali ve druhém utkání otočit nepříznivý stav ve svůj prospěch.

Tento zpravodaj je věnován kategorii mužů. Ženám bude patřit zpravodaj po skončení jejich prvního kola. Zatím byla této kategorii odehrána pouhá tři utkání.

Výsledky utkání Poháru ČKA jsou denně aktualizovány (pokud je odehráno nějaké utkání a pokud dojde zápis) na webu poharcka.kuzelky.cz . Zde bude oznámen i termín utkání ve dni, ve kterém mně bude nahlášen.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy.

Datum: 29. 11. 2010 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda