ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské ankety 2010

VV ČKA vyhlašuje další ročník ankety o největší osobnosti kuželkářského sportu za končící rok 2010.

S blížícím se závěrem roku opět nadešel čas spojený s pořádáním tradiční ankety Kuželkář roku. Letošní ročník doznal poměrně výrazných změn v systému hlasování, doufáme, že směrem k lepšímu.

Významně se rozšířil okruh hlasujících – každý oddíl má jeden hlas ve čtyřech hlavních kategoriích bez ohledu na to, jakou soutěž hraje. Kromě odborných hlasů z řad komisí a dalších funkcionářů ČKA tak může jeden pověřený zástupce z každého oddílu hlasovat pro někoho z nominovaných v dané kategorii. A to je druhá hlavní změna – hlasovat je možno z předem vybraných seznamů hráčů a hráček. Ke změnám došlo i u dvou „nehráčských“ kategorií: trenéra roku vybere VV ČKA (svoje tipy a návrhy můžete směřovat na předsedu TMK) a anketa o rozhodčího roku byla zrušena. Anketa o největší talenty našeho sportu z řad žactva a také kategorie Kuželkářská hvězda zůstávají beze změny.

Vyhlášení výsledků anket se letos uskuteční v Zastávce u Brna na společném slavnostním večeru v sobotu 11. prosince 2010.

Informace k hlasování

Anketní lístky

Řádně vyplněné anketní lístky zasílejte emailem na adresu případně klasickou poštou na adresu: Lukáš Dařílek, Rabasova 3197/4, 400 11 Ústí nad Labem. Dotazy zodpoví Lukáš Dařílek na telefonu 728 835 020.

Hlasovat je možno do 17. 11. 2010!

Datum: 4. 11. 2010 | Sekce: Kuželkářské ankety | Autor: Petr Streubel