ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kroměřížský Janča v Třebíči 269!

Série druhých turnajů hraných v Blatné, Duchcově, Horním Benešově, Přelouči a Třebíči přinesla celou řadu hezkých výkonů.

V druhém kole odehrálo celkem 219 nadějí, tedy cca o 20 víc než minule. Mladším žákyním kraluje výborný výsledek 258, kterého docílily dvě děvčata – Michaela Dvořáková v Blatné a Kateřina Majerová v Přelouči. Mezi chlapci zahrál nejlépe kroměřížský Martin Janča v Třebíči, když porazil 269 kuželek. Víc se jich nikomu nikde jinde nepodařilo porazit.

Starší dívky předvedly velice pěkné výkony. V Třebíči zejména Hana Vrecková (268) a Barbora Macháčková (262), v Blatné pak Veronika Wohlmuthová (266). Starším žákům tentokrát kraloval výkon hylvátského Jiřího Johna, který v Přelouči porazil 267 kuželek. V Blatné byl nejlepším hráčem havlovický Michael Kotal (239), v Duchcově neratovický Josef Šálek (243), v Horním Benešově, stále oběma rukama hrající, opavský Petr Hendrych (242) a v Třebíči blanenský Petr Sehnal (250).

Opět upozorňuji, abyste stále věnovali pozornost datu narození svých svěřenců. Jak zjistili v Přelouči, jablonecký Patrik Hásek se ve skutečnosti jmenuje Patrik Hájek. Já budu uvádět jeho chybné příjmení uvedené v registračním průkazu. Když se upamatuji, tak to správné. Doporučuji po skončení podzimní části soutěže požádat o vydání nového registračního průkazu, ať s tím nejsou zbytečné problémy.

Na klubových stránkách kuželkářů z Přelouče na adrese www.kuzelkyprelouc.wz.cz budou umístěny fotografie z turnaje. Děkuji všem pořadatelům za včasné zaslání výsledků.

Přeji hodně zdaru v dalších kláních a nezapomeňte poslat včas přihlášky pro další turnaj.

Datum: 1. 11. 2010 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John