ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Vyškovský sprinter 2010

Napínavé duely, pěkné výkony, skvělou kulisu a hlavně pohodu na kuželně uprostřed léta slibuje již pátý ročník tradičního turnaje v nejkratší kuželkářské disciplíně – sprintu!

Turnaj, který se koná pod záštitou starosty města Vyškova, láká i letos řadu kvalitních hráčů nejen z domova, ale i ze zahraničí, což svědčí o vzrůstajícím zájmu o tuto mladou disciplínu. Herní systém je rozdělen do bojů v základních skupinách a posléze následuje vyřazovací část, do které se mnohdy probojují i hráči, které by jen málokdo tipoval.

Že je sprint disciplína nevyzpytatelná o tom se již na předchozích turnajích přesvědčila řada favoritů. I tady však nejde zdaleka jen o náhodu. Hráč, který chce dosáhnout úspěchu, se musí vypořádat s velkou psychickou zátěží, protože v tak krátké disciplíně rozhoduje o úspěchu či neúspěchu doslova každý hod. A že na fyzické kondici v tak krátké disciplíně nezáleží? Nenechte se mýlit – při cestě do finálových bojů hráč absolvuje téměř 200 HS.

Přijďte si vyzkoušet svoji psychickou a fyzickou odolnost v soubojích jeden proti jednomu. Na netradiční akci Vás zvou kuželkáři z Vyškova!

Datum: 24. 6. 2010 | Sekce: Turnaje | Autor: Kamil Bednář