ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Světový pohár dorostu a žactva

V pátek proběhlo slavnostní zahájení SP dorostu a žactva. Zítra je na programu kvalifikace jednotlivců obou kategorií U14 i U18.

Mladší žákovská kategorie bude hrát na drahách 1–4 a starší dorostenecká na 5–8. Jako první z našich nastoupí dorostenka Nikola Tatoušková a to v 10.40 na dráhu číslo pět. Hned v následující rundě začne na dvojce žákyně Eliška Kubáčková. Chlapci mají naplánovány starty na odpoledne a to konkrétně – za dorostence Jan Endršt ve 14.10 (dráha č. 5) a taktéž hned po něm v 15.20 za žáky František Kráčmar (dráha č. 1).

Sponzoři SP dorostu a žactva

Na neděli je potom připravena soutěž dvojic. Tam si obě kategorie dráhy prohodí, starší bude hrát na prvních čtyřech a hned v prvním náhozu v 10 hodin se představí naši dorostenečtí zástupci Eliška s Honzou. Vedle nich bude slovenská dvojice. Naopak Eliška s Frantou budou celý den v 15.50 uzavírat. V 17 hodin je naplánován konec soutěže dvojic a půl hodiny po té bude dekorování vítězů.

V pondělí pak proběhnou finálové boje jednotlivců, které určí právě zítřejší kvalifikace. Tak držme našim reprezentantům palce…

Účast české výpravy na světovém poháru podpořily společnosti Aminostar, Alca PLAST a Glasspol. Děkujeme!

Datum: 21. 5. 2010 | Sekce: Reprezentace | Autor: ČKA