ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Konference „Sport a stát“

ve dnech 4.a 5. května 2010 se v prostorách studia České televize v Praze na Kavčích horách koná pod záštitou předsedy Vlády ČR Jana Fischera konference „Sport a stát“.

Jejím spolupořadatelem je Český svaz tělesné výchovy spolu s Českým olympijským výborem a Ministerstvem školství mládeže a tělovýchovy.

Konference má reprezentativní zastoupení v osobách hlavních řečníků a jejím závěrem bude společné prohlášení představitelů sportovního prostředí a zástupců politických stran k budoucí péči o sport a pohybové aktivity občanů ČR. Počet účastníků ve studiu je z pochopitelných důvodů omezen. Za ČSTV se akce zúčastní předseda Pavel Kořan a členové VV ČSTV. Jednání konference můžete sledovat po oba dva dny na programu ČT4.

Konferenci bude sledovat také informační server Prvnizpravy.cz na adrese http://www.prvnizpravy.cz/www.prvnizpravy.cz/sportastat/, který v průběhu konference zveřejní velmi zajímavé výsledky průzkumu veřejného mínění (téměř 30 tis. respondentů) k tématům diskutovaným v programu konference. Po skončení akce Vám budou k dispozici jak závěrečná deklarace konference, tak kompletní výsledky průzkumu veřejného mínění.

Za organizační tým konference

Mgr. Jan Boháč
generální sekretář ČSTV
www.cstv.cz

Datum: 4. 5. 2010 | Sekce: Ostatní | Autor: Jan Boháč