ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Poslední kolo soutěží je v ohrožení

Všichni zřejmě víte o tragické nehodě polského vládního letadla. Zcela jistě této události všichni velmi litujeme a s Polskem soucítíme. Ovšem tato událost nás může ovlivnit mnohem více než v tuto chvíli tušíme. Prezident a vláda totiž vyhlásí v Česku na den pohřbu obětí nehody polského prezidentského letadla státní smutek.

Termín pohřbu není ještě oficiálně určen, ale pravděpodobně se uskuteční příští sobotu, tedy 17. 4. 2010, v den posledního kola kuželkářských soutěží. Pokud bude termín pohřbu skutečně stanoven na víkend a poté vyhlášen státní smutek, nemáme jinou možnost než toto rozhodnutí respektovat.

Samozřejmě bude našim cílem soutěže příští víkend dokončit. Proto předpokládáme, že v případě sobotního státního smutku posuneme sobotní pořad na neděli. Případně naopak. Při tomto zásahu vyšší moci musíme bohužel uplatnit přednost vyšších soutěží a v případě termínové kolize s nižšími soutěžemi, budou muset regionální soutěže ustoupit.

Budeme situaci monitorovat a jakmile padne nějaké rozhodnutí, pokusíme se vše zdárně vyřešit i my a o všem Vás budeme hned informovat. Je tedy nanejvýš vhodné, abyste tento týden více než kdy jindy sledovali pozorně jak stránky ČKA, tak svou mailovou poštu (to platí zejména pro organizační pracovníky a vedoucí družstev).

Datum: 11. 4. 2010 | Sekce: STK | Autor: Hanuš Slavík