ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga žen – 20. kolo

Po tomto kole ambice Slavie Praha na obhajobu titulu, po prohře TJ ČKD Blanska v Jičíně, značně stouply. Vedou tabulku s náskokem dvou bodů a k zisku titulu jim bude s největší pravděpodobností stačit v závěrečných kolech alespoň v jednom utkání zvítězit.

Ve 20. kole si připsaly domácí celky na své konto tři vítězství proti dvěma hostů. Body z venku si přivážejí hráčky KK Zábřehu „B“ po výhře nad Neratovicemi a KK Šumperku, které přehrály v místním derby KK Zábřeh „A“ a jsou na nejlepší cestě na vybojování bronzových medailí. Po tomto kole ambice Slavie Praha na obhajobu titulu, po prohře TJ ČKD Blanska v Jičíně, značně stouply. Vedou tabulku s náskokem dvou bodů a k zisku titulu jim bude s největší pravděpodobností stačit v závěrečných kolech alespoň v jednom utkání zvítězit.

Výkony jednotlivkyň zůstaly v tomto kole na průměru. Nejlepší výsledky v tomto kole dosáhly Daniela Žďárková ze Slavie Praha a Zdeňka Ševčíková z TJ ČKD Blanska. Obě porazily shodně 570 kuželek. Výkon Zdeňky Ševčíkové se zařadil na první místo na kuželně v Jičíně.

Utkání prvních čtyř celků z čela tabulky v závěrečných kolech. Domácí utkání jsou zvýrazněna tučně.

  21. kolo 22. kolo
KK Slavia Praha KK Šumperk KK Zábřeh „A“
TJ ČKD Blansko KK Konstruktiva Praha KK Zábřeh „B“

O třetí místo

  21. kolo 22. kolo
KK Šumperk KK Slavia Praha TJ Spartak Přerov
KK Konstruktiva Praha TJ ČKD Blansko volno
Datum: 28. 3. 2010 | Sekce: První liga | Autor: Jaroslav Kupa