ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Petr Hendrych v Č. Třebové 276 kuželek!

Série čtvrtých turnajů pokračovala o zasněženém víkendu 16. a 17. ledna 2010 na kuželnách v České Třebové, Jablonci nad Nisou, Rokycanech a Třebíči.

V kategorii mladších žákyň padly hned dva výkony s hodnotou 274 kuželek. Předvedly jej Dominika Vinklarová v České Třebové a Eliška Böhmová v Třebíči. Hranici 270 kuželek dosáhla také Tereza Buďová.

Mezi mladšími žáky zahrál opět skvěle Petr Hendrych, když v České Třebové porazil 276 kuželek a udržuje si jasné prvenství v průběžném pořadí s náskokem plných jednatřiceti bodů.

Starší děvčata tentokrát až tak vysoko nehrála. Nejvyšší výkon dosáhla Michaela Semelová v Třebíči a měl hodnotu 261 kuželek.

Starším žákům to nejvíc padalo v Třebíči, kde hned čtyři hráči pokořili hranici 260 kuželek. Nejvíc Mojmír Holec s 269 poraženými kuželkami.

Děkuji všem pořadatelům za včasné zaslání výsledků a prosím všechny, kteří disponují čtyřdráhovou kuželnou, aby mi opět podali zprávu, zda budou mít zájem o pořadatelství turnaje v příštím soutěžním ročníku.

Nezapomeňte poslat včas přihlášky pro další turnaj, který se koná 21. února 2010 v Táboře, Teplicích, Rychnově nad Kněžnou a Zlíně.

Datum: 19. 1. 2010 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John