ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga dorostenek – 13. kolo

Vedoucí celek skupiny „A“ odjel ke svému prvnímu jarnímu utkání do Jihlavy. Skupině „B“ i po prvním jarním zápase vévodí celek Valašského Meziříčí.

Skupina „A“

Vedoucí celek skupiny „A“ odjel ke svému prvnímu jarnímu utkání do Jihlavy. Dorostenky z Duchcova by však na toto utkání jistě raději zapomněly. S výkonem pod 1500 kuželek si vítězství nevybojovaly a na cestu domů jim dokonce zpíval kanárek. Kolínské hráčky se nemohou dovolit zaváhat, vstupenku do finálové skupiny jim totiž může vyfouknout Jihlava. Tentokrát to však neměly doma těžké. Chotoviny předvedly v Kutné Hoře podprůměrný výkon a od kanára je zachránila posledními hody Grabriela Kučerová.

Skupina „B“

Skupině „B“ i po prvním jarním zápase vévodí celek Valašského Meziříčí. Ten si tentokrát odvezl body z kuželny posledního Rýmařova. Napínavou podívanou připravila divákům náchodská děvčata, která stále bojují o postup mezi finálovou čtyřku. Tentokrát je doma potrápily hráčky ze Šumperka, zvláště pak Marie Effenbergerová (547), jejíž zásluhou si hostující tým odváží bod.

Datum: 18. 1. 2010 | Sekce: Mládež | Autor: Lukáš Hlavinka