ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Ohlédnutí za 9. kolem 3. KLM „A“

Deváté kolo 3. KLM „A“ se neslo ve znamení vítězství domácích. Z šesti odehraných utkání jich pět vyhrály právě domácí celky. Výjimkou je pouze tým Slavoje Praha „B“.

Jiskra Šabina hostila na kuželně v Kraslicích, kde má domácí prostředí tým Jiskry Hazlov „B“. Po první dvojici byl stav 1:1 a hosté měli k dobru čtyři kuželky. Obrat přinesla druhá dvojice, když oba hráči domácích poráží soupeře a k dobru připisují 19 kuželek. Poslední dvojka připisuje jeden hlavní bod díky dobré hře Bohouše Maněny, který porazil soupeře o 72 kuželek. Šabina tak vítězí 6:2 a dotahuje se na čelo tabulky.

SKK Karlovy Vary přivítala na kuželně „pod chebským mostem“ nováčka soutěže tým Údlic. V první dvojici se podařilo hráčům Údlic získat jeden bod. Ovšem to byl první a poslední bod, který se hostujícím hráčům podařilo nad SKK vyhrát. Velice pěkného výkonu dosáhl hráč domácích Vank Jan, když porazil 602 kuželek. Tímto vítězstvím 7:1, se tým SKK K. Vary odpoutal ze sestupových míst.

Další vítězství domácího týmu obstaral Slovan Karlovy Vary, který zdolal vedoucí tým SKK Bohušovice. Po odehrání prvních dvojic byl stav 1:1 a hosté měli k dobru čtyři klacky. Prostřední dvojici domácích se podařil podobný kousek jako v minulém kole v utkání s Příbramí, kdy dokonale otočila stav utkání na 3:1, a do plusu připsaly domácím 71 kuželek. Poslední duo domácích mělo před sebou úkol udržet plusové kuželky a dotáhnout utkání do vítězného konce. Tento úkol splnili domácí dokonale. Vítězství pro Slovan 6:2 znamená prozatímní klid ve středu tabulky.

Do Podbořan se pro body moc nejezdí. To je stará pravda. Málokomu se povedlo body zde získat a nejinak se vedlo družstvu Kovohutí Příbram. Podbořany povolily soupeři pouze jediný bod, o který se postaral Roj Jaroslav. Nejlepšího výkonu domácích, ale i celého utkání a celého 9. kola dosáhl Jarosch Lukáš výkonem 606 kuželek. Celkový výsledek 7:1.

Dva body pro sebe utrhl i celek SKK Rokycany „B“, který hostil v popředí tabulky se pohybující tým Jiskry Hazlov „A“. Na vítězství domácím stačil i průměrný výkon. Na souboje skončilo utkání 3:3, ale domácí měli na svém kontě o 19 kuželek více, což převážilo misky vah na jejich stranu. Celkem 5:3.

Jediným domácím celkem, který nezvítězil v domácím prostředí, se stal Slavoj Praha „B“. Soupeřem, jim byl další nováček soutěže Lokomotiva Cheb, která si účast ve 3. KLM vybojovala postupem ze západočeské divize. Vítězství Chebu 6:2 znamená, že Slavoj spad na sestupové pozice a Cheb se vyhoupl na osmé místo.

Datum: 18. 11. 2009 | Sekce: Výsledkový servis | Autor: Tomáš Beck