ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga dorostenek – 9. kolo

Jak chutná prohra v tomto kole poprvé okusily ve skupině „A“ hráčky vedoucího Duchcova. Družstvo Jiskry Rýmařov zatím nemá ve skupině „B“ na kontě žádné vítězství.

Skupina „A“

Jak chutná prohra v tomto kole poprvé okusily hráčky vedoucího Duchcova. Podlehly v Kutné Hoře domácímu Kolínu. O tom, že se utkaly vedoucí celky tabulky, svědčí i předvedené výkony. Kolínské dorostenky musely zahrát své maximum, aby dobře hrající soupeřky porazily. Nejhezčí duel viděli diváci až v závěru, kde se utkala domácí Vlasta Kohoutová (564) s Markétou Hofmanovou (551).

Velmi kvalitní výkony byly k vidění rovněž v Jihlavě, o napínavý zápas ovšem nešlo. Domácí tým si se soupeřkami z Červených Peček snadno poradil. Výborně zahrály všechny tři domácí hráčky, nejlépe pak Petra Valíková (589).

Skupina „B“

Družstvo Jiskry Rýmařov zatím nemá na kontě žádné vítězství. Šanci změnit tento stav se jim dostalo v dnešním utkání se Šumperkem, když se na sestavě hostí neobjevilo jméno vedoucí hráčky soutěže. Domácí se ale výkonům soupeřek přizpůsobily a podaly zatím nejslabší domácí výkon, díky kterému si Šumperk navzdory oslabení odváží body.

Kroměříž bývá venku nebezpečný, o tom se přesvědčily i náchodské hráčky. Kvalitním výkonům soupeřek z Moravy se nedokázaly postavit, a tak jim nezbylo nic jiného než smířit se s kanárem.

Datum: 11. 11. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Lukáš Hlavinka