ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Ing. Petr Vaňura – kandidát na viceprezidenta

Představení kandidáta na viceprezidenta.

Petr Vaňura a Lucie Vaverková na Kuželkáři roku 2006

Jmenuji se Petr Vaňura, narozen 1. 10. 1957.

Mojí hlavní pracovní náplní jsou činnosti spojené s realitami, doplňkově pak gastronomie.

Svých nejlepších sportovních výsledků jsem sice dosáhl v atletice, ale kuželky mě posléze učarovaly natolik, že je hraji dodnes. Výkony spíše průměrné (osobní maximum na 100 hs v minulé sezoně sice rovných 500, ale domácí průměry tak okolo 450).

Funkcionařit jsem začal už v atletice, kde jsem vykonával funkce předsedy atletického oddílu Zbrojovky Brno (3. největší v ČSSR – cca 350 členů) a později i předsedy marketingové komise Českého atletického svazu. V kuželkách v současné době vykonávám funkci prezidenta KK Brno-Židenice, předsedy MěKS Brno, viceprezidenta JmKKS a přesedy technické komise ČKA.

Funce samozřejmě nejsou podstatné. Podstatné je ale to, že jsem ochoten a schopen do kuželek přinést peníze a věnovat jim svoje organizační schopnosti.

Zatím:

  • Půjčka na věčné časy pro KK Brno-Židenice na kompletní rekonstrukci kuželny – bezmála 2 mil. Kč.
  • Několik posledních roků sponzorování min. dvou kuželkářských klubů v Brně a okolí – ročně cca 50 tis. Kč.
  • Ve svých firmách zaměstnávám několik aktivních kuželkářů, nebo jejich rodinných příslušníků – chodí k nám na brigádu, mimo jiné i Lucka Vaverková.
  • Technická komise připravila nové znění TP ČKA, včetně překladu TP WNBA, novou metodiku ke kolaudaci kuželen, včetně provádění samotných kolaudací a také novou evidenci kuželen, která je již na webu a je těsně před dokončením.
  • A v neposlední řadě jsem se významným způsobem podílel (finančně i organizačně) na Kuželkáři roku 2006 (za účasti vrcholných politiků – primátor města Brna, 5 poslanců a senátorů parlamentu ČR a samozřejmě spousty kuželkářských osobností) – fotogalerie z akce zde.

V současné době dávám dohromady tým, který chystá organizaci MS v kuželkách v roce 2012. Pokud budu zvolen, tak by mně tato funkce mohla zjednodušit vyjednávací pozici se sponzory, hejtmany a politiky vůbec, při zajišťování tohoto mistrovství.

Hodu zdar,
Váš Petr Vaňura

Datum: 26. 5. 2009 | Sekce: VV ČKA | Autor: Petr Vaňura